Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Principis de gestió

Els principis de gestió que han caracteritzat històricament CriteriaCaixa són:

  • Inversió en societats de primer nivell, amb una presència important en els seus mercats respectius i amb capacitat de generar valor i rendibilitat recurrents, amb nivells de risc controlats.
  • Implicació als òrgans de govern d'aquestes societats, participant directament en la definició de les polítiques i estratègies futures, contribuint al seu creixement i desenvolupament.

CaixaBank

  • Grup financer líder del mercat espanyol integrat pel negoci bancari i l'activitat asseguradora.
  • Desenvolupa una estratègia de diversificació en participacions de bancs internacionals i en empreses líders de serveis (Telefónica i Repsol).
  • L'essència i la característica diferencial del Grup és la seva implicació i el seu compromís ferm amb la societat.
  • El negoci principal del Grup i la voluntat de la Fundació Bancària “la Caixa” és mantenir una posició preeminent en la seva gestió.
  • CaixaBank aposta per un exercici del negoci bancari basat en els valors de lideratge, confiança i compromís social.

Cartera industrial i immobiliària

A través de la seva cartera industrial, CriteriaCaixa impulsa el creixement, el desenvolupament i la rendibilitat de les societats i els negocis en què participa mitjançant una gestió activa. Per fer-ho, disposa d'un coneixement important dels sectors on és present, una trajectòria dilatada que li atorga una posició rellevant com a empresa inversora i equips gestors experimentats.

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.