Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge
logo_abertis
Any d’inversió:
1989

Aigües de Barcelona Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l’Aigua, S.A (“Aigües de Barcelona”) realitza la gestió del cicle integral de l’aigua, des de la captació fins la potabilització, transport i distribució. A més, s’encarrega del servei de sanejament i depuració d’aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització.

Aigües de Barcelona, presta el servei de distribució d’aigua potable a 23 municipis (2,9 milions de persones), el de sanejament i depuració d’aigües residuals a la totalitat dels 36 municipis de l’àrea metropolitana (3,2 milions de persones) i el de clavegueram a altres 10 municipis.

Entre les seves infraestructures gestionades compta amb una xarxa de distribució i transport de més de 4.600 km, 5 plantes de tractament d’aigua, 7 plantes depuradores, 303 km de col·lectors i 4 emissaris submarins.

  201620152014
Participació (%) 15% 15% 15%
Representació al Consell: 2 consellers (2 de 16).

Nota: les participacions que es faciliten són participacions econòmiques.

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.