Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge
CCRC1B_logo.png
Any d’inversió:
2002

Caixa Capital Risc és la societat gestora d’empreses de capital risc de CriteriaCaixa, que inverteix en les primeres etapes de companyies espanyoles innovadores que tenen un elevat potencial de creixement, acompanyant-les en les diferents fases del seu desenvolupament.

Caixa Capital Risc gestiona actualment al voltant de 200 milions d’euros a través de diferents vehicles d’inversió especialitzats en funció de l’etapa de creixement del projecte i el sector.

És un inversor multiespecialista que manté el focus en sectors que considera emergents:

Time: plataformes de software, mobilitat i equips de comunicacions.

Tecnologies digitals: negocis d’Internet, comerç electrònic i gaming.

Salut / Ciències de la vida: tractaments terapèutics, medicaments, tecnologia i serveis de salut.

Tecnologia industrial: nous materials, sostenibilitat, tecnologia per a processos, etc.

Juntament amb l’activitat inversora, Caixa Capital Risc desenvolupa una intensa activitat de suport als emprenedors a tot l’Estat. A través de la iniciativa EmprendedorXXI, el grup ”la Caixa” impulsa iniciatives que donen formació i visibilitat a les noves empreses amb un alt potencial, alhora que faciliten la generació de contactes de valor afegit.

  201620152014201320122011
Participació (%) 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Representació al Consell: President Executiu i 2 consellers (3 de 3)

Nota: les participacions que es faciliten són participacions econòmiques.