Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge
Any d’inversió:
1965

Grupo Financiero Inbursa (GFI), fundat el 1965, ofereix serveis de banca comercial, banca minorista, gestió d’actius, assegurances de vida i no vida i pensions, així com serveis d’intermediació borsària i custòdia de valors.

És el sisè grup financer mexicà per actius i el primer per administració i custòdia d’actius, a més de ser l’asseguradora líder en danys i una entitat de referència en banca comercial. Cotitza a la borsa mexicana des del 1994, forma part de l’Índex Mexbol. És un dels majors grups financers per capitalització borsària d’Amèrica Llatina.

GFI disposa d’una xarxa amb més de 900 oficines, una força comercial superior a 26.000 agents i una plantilla amb més de 9.000 empleats.

D’altra banda, i a través de la col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Inbursa, es vertebra la implantació de programes socials com els dedicats a la lluita contra les addiccions.

Inversió incorporada a la cartera bancària de CriteriaCaixa el 31 de maig de 2016.

  2016
Participació (%) 9,01%
Representació al Consell: 2 consellers (2 de 13)

Nota: les participacions que es faciliten són participacions econòmiques.